Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simion pune cruce alianței cu Ponta și face dezvăluiri de la negocieri: Corina Crețu ne-a cerut loc de europarlamentar / VIDEO

George Simion-Corina Cretu

Un protest al simpatizanților AUR,  are loc miercuri la centrul Romexpo din București, acolo unde are loc congresul Partidului Popularilor Europeni (PPE). La eveniment a apărut și George Simion cu o șapcă pe care scrie Trump. Acesta a făcut o serie de dezvăluiri și cu privire la negocierile cu Pro România.

Întrebat de jurnaliștii Realitatea PLUS despre colaborarea dintre Pro România și AUR, liderul celei din urmă formațiuni politice a afirmat că nu dorește o comasare cu partidul lui Ponta. „Așteptăm în partid pe oricine nu a făcut parte din guvernele post-decembriste“, a afirmat Simion.

Simion și mai mulți susținători au încercat să forțeze intrarea în Romexpo, acolo unde are loc congresul PPE, dar a fost împiedicat de jandarmi.

Manifestanții au afișat bannere cu mesajul ”Jos Ursula” și au strigat ”Suveranitate” și ”Hoții”.

Simion dă cărțile pe față: Corina Crețu a venit să ne cerșească un loc de europarlamentar

 

„(n.r. Karl Nehammer) Nu are ce căuta în România până când nu respectă tratatele europene și nu ne permite aderarea la Spațiul Schengen. Acest lucru nu ține de atribuțiile sale. Dacă am fost primiți în UE, suntem cetățeni europeni și trebuie să fim primiți și în Spațiul Schengen", i-a transmis George Simion cancelarului austriac, Karl Nehammer.

„Corina Crețu este pupila lui Ion Iliescu. Eu nu sunt prietenul lui Putin, ci al lui Donald Trump, așa cum scrie pe șapca mea. Eu cred că republicanii vor câștiga în state (...)  iar doamna Corina Crețu, care a cerut un loc de europarlamentar de la noi și nu l-a primit, să se ducă la pensie alături de tatăl ei, Ion Iliescu. (...) doamna Corina Crețu face parte dintr-o clasă politică care a distrus România, alături de Iliescu, Băsescu, Iohannis și a venit să ne ceară un loc de europarlamentar. Corina Crețu nu are ce căuta în rândurile europarlamentarilor AUR și ai României“, a declarat George Simion din fața Romexpo, în înregistrarea live transmisă pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Corina Crețu demisionează din PRO România și bate insistent la ușa lui Marcel Ciolacu

Cât despre colaborarea cu Pro România, Simion afirmă că nu „a bătut palma“ cu Ponta.

„Domnul Ponta este consilierul domnului Ciolacu și stă cu el. Noi nu i-am primit nici pe Corina Crețu, nici pe Ponta (n.r. în AUR). Consilierii lor care doresc să vină la noi sunt bineveniți. Am refuzat să îi dăm Corinei Crețu un loc de europarlamentar și nu avem nicio alianță de făcut (n.r. cu Pro România). (...) Vom primi oricine nu a făcut parte din guvernele post-decembriste, din guvernele din acești 34 de ani și vom înfrunta PSD-PNL dacă alegerile sunt libere și nu sunt fraudate. Vom primi partide noi, Florin Călinescu își înființează un nou partid - Diaspora Europeană - și multe alte partide noi. Nu vom mai forma coaliții care au distrus țara și nici nu ne vom alia cu partidul comasat român“, a mai spus Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.