Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, primele declarații după ce a spulberat-o pe Lesia Tsurenko: 'Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată'

Twitter/ WTA
Simona Halep

Halep s-a calificat en-fanfare în optimi la Roland Garros 2019, după 6-2, 6-1 cu Lesia Tsurenko, la capătul unui meci care a durat numai 55 de minute. La final, Halep a spus că meciul nu a fost atât de uşor pe cât o arată scorul.

Victorie CATEGORICĂ pentru Simona Halep la Roland Garros! Românca o spulberă pe Lesia Ţurenko și se califică în optimi

Primele cuvinte ale Simonei, chiar pe gazon, după meciul cu Tsurenko: "Nu am simţit că am jucat cu o adversară accidentată. Meciul a fost greu, chiar dacă scorul nu o arată", a spus Halep, la finalul partidei cu Lesia Tsurenko. În setul secund, Tsurenko a cerut un time-out medical, după ce a resimţit dureri în zona inghinală, conform Mediafax.

Halep nu i-a dat nicio şansă Lesiei Tsurenko, pe care o învinge pentru a opta oară, din tot atâtea confruntări. Halep s-a impus cu 6-2, 6-1, în mai puţin de o oră. În optimi, numărul trei mondial se va duela cu învingătoarea dintre Monica Puig şi Iga Swiatek. Partida începe la 14:30. Irina Begu intră în scenă la ora 18:00. Dacă îşi vor câştiga meciurile, Halep şi Begu se vor duela în sferturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.