Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep va rămâne lider mondial și după turneul de la Wimbledon, Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, fiind eliminată în turul doi de la Wimbledon

Inquam Photos/ Octav Ganea
Simona Halep trofeu

Caroline Wozniacki (locul 2 WTA) a pierdut în turul 2 al turneului de la Wimbledon, în fața rusoaicei Ekaterina Makarova (locul 35 WTA), scor 6-4; 1-6; 5-7. În urma aceste înfrângeri, Simona Halep va rămâne pe primul loc și după Marele Șlem, informează Mediafax.

Simona Halep și-a început aventura în drumul spre al doilea turneu de Mare Șlem din carieră, după ce s-a impus, în acest an, la Roland Garros. Șansele ca Simona să se impună și aici au crescut considerabil, după ce principala ei adversară, daneza Caroline Wozniacki, a fost eliminată încă din turul secund.

Vezi și: Monica Niculescu s-a calificat în turul doi la Wimbledon, la dublu, făcând pereche cu Kirsten Flipkens și câștigând cu scorul de 6-4, 7-5

Acesta nu este singurul motiv de bucurie. Eliminarea favoritei 2 la Wimbledon o menține pe Halep pe poziția de lider și după terminarea turneului, indiferent de rezultate.

În turul 3, sportiva noastră va evolua împotriva chinezoaicei Saisai Zheng, locul 126 WTA. În singura partidă dintre cele două, Simona s-a impus cu 6-2; 6-3, într-o partidă disputată la Shenzhen, în 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.