Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, vaccinată pentru Covid, îl CRITICĂ pe Djokovic: 'Când sunt reguli şi specialiştii spun că aşa trebuie să facem ca să ne protejăm, îi ascult

Euronews
Simona Halep

Simona Halep a revenit, miercuri, în ţară, după Australian Open, şi a vorbit şi despre scandalul în care a fost implicat Novak Djokovici, spunând că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva.

"Cred că tenisul nu avea nevoie de aşa ceva, din punctul meu de vedere, nici nu am fost prea mult implicată, eram în timpul turneului şi chiar nu-mi plac astfel de lucruri. Eu m-am vaccinat, aşa că sunt pro această treabă şi consider că atunci când sunt reguli şi specialiştii spun că aşa trebuie să facem ca să ne protejăm, îi ascult", a declarat ea, informează News.ro.

Context

Sârbul Novak Djokovici a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, în această lună. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, la 16 ianuarie, cu o zi înaintea începerii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.