Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simone Braglia, despre Ionuț Radu: Nu e pregătit pentru Inter. Clubul are anumite obiective

fcinter1908.it
ionut radu

Simone Braglia, fost portar în anii ’80 şi ’90 la Como, Lecce, Monza, Genoa şi Perugia, susține că Ionuţ Radu nu poate evolua la o echipă foarte puternică, oferind detalii, potrivit Mediafax.

„E un portar bun, de perspectivă, dar trebuie încă să acumuleze experienţă pentru a juca la un club de nivel mediu spre înalt. Joacă de un campionat şi jumătate la Genoa, înainte a jucat 22 de meciuri în Serie B. Un portar trebuie să-şi facă ucenicia înainte de a atinge obiective ambiţioase şi prestigioase”, a spus acesta în presa italiană, declarația venind după ce în urmă cu câteva zile spunea despre portarul român că nu paote fi urmașul lui Samir Handanovici, titularul de 35 de ani dintre buturile lui Inter Milano:

Citește și: Cosmin Contra ar putea ajunge pe banca Universității Craiova în locul lui Victor Pițurcă

„Îţi spun pe cine nu aş paria. Cu siguranţă, nu pe Radu. Trebuie să luăm în calcul obiectivele şi faptul că Inter vrea să câştige şi să joace în Liga Campionilor. Radu este total nepregătit. Un portar care e posibil să fie pregătit este Meret (n.r. – Alex Meret, 22 de ani), dar mă îndoiesc că Napoli o să-l vândă la un preţ bun”.

Braglia îl contrazice astfel pe impresarul Crescenzo Cecere, cel care anunța că Ionuţ Radu va reveni la Inter Milano la finalul acestei ediții de campionat şi va lupta pentru postul de titular cu Handanovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.