Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sindicatul Aeroportului Internaţional 'Avram Iancu' solicită intervenţia lui Ludovic Orban faţă de preşedintele CJ Cluj

Inquam Photos/Raul Stef
Inquam aeroport Cluj

Sindicatul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" a adresat, joi, o scrisoare deschisă preşedintelui PNL, Ludovic Orban, prin care îi cere acestuia să intervină şi să ia atitudine faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe.

"Stimate domnule Preşedinte al Partidului Naţional Liberal, cât timp mai îngăduiţi ca Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Păunel Tişe, să-şi bată joc de activitatea şi angajaţii Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj R.A., şi nu numai?? Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj RA face apel la calitatea dumneavoastră de Preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi de superior ierarhic, pe linie politică al domnului Alin Păunel Tişe, în calitatea acestuia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, şi vă solicităm respectuos să luaţi atitudine şi să stopaţi acţiunile care pun într-o lumină defavorabilă activitatea şi membrii Partidului Naţional Liberal. Vă informăm că, în urma unor manifestaţii legale organizate de Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, o parte dintre membrii de sindicat, Preşedintele Sindicatului şi chiar Sindicatul au fost acţionaţi în instanţă de către domnul Alin Păunel Tişe, în nume personal, unde a fost reprezentat de casa de avocatură LĂPUŞAN & PARTNERS din Cluj. De asemenea, aceeaşi casă de avocatură îl reprezintă pe domnul Alin Păunel Tişe, tot în nume personal, în alte procese pe care le are cu angajaţii şi conducerea Aeroportului", se arată în scrisoarea sindicatului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

De asemenea, membrii sindicatului îşi exprimă "îngrijorarea" faţă de "acţiunile haotice" al preşedintelui CJ Cluj.

"Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj RA îşi exprimă îngrijorarea faţă de acţiunile haotice ale Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj care sunt în total dezavantaj cu instituţia pe care o reprezintă. Domnule Preşedinte, solicităm să puneţi punct acestui imens şi interminabil scandal al aberaţiilor, al bătăii de joc! Vă rugăm să aplicaţi principiile bunei guvernări propagate de partidul pe care îl conduceţi! Liberalismul are în centrul său individul, nu este vorba de o abordare de tip "egoist", care exclude societatea sau interesul pentru binele comun! Nu aceasta este principiul PNL?!", se mai arată în scrisoarea adresată preşedintelui PNL.

Într-un drept la replică, Consiliul Judetean Cluj susține că nu a avut niciodată contracte cu casa de avocatură Lăpușan.

„Consiliul județean Cluj nu a plătit niciun leu acestei case de avocatură, în niciun proces și sub nicio formă de reprezentare juridică. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a achitat din fonduri proprii onorariul acestei case de avocatură, de fiecare dată și în absolut toate cazurile, inclusiv în cele în care este implicat Aeroportul Cluj sau DGASPC Cluj, având dreptul de a-și angaja asistență juridică suplimentară.

Solicităm Sindicatului Aeroportului Cluj nu doar să oprească minciunile transmise către mass-media, dar și ca în 24 de ore să probeze cele afirmate.

Dreptul la apărare este garantat de Constituția României”, transmite CJ Cluj.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.