Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurii cetăţeni care merită să beneficieze de o indemnizaţie specială sunt militarii români (Eugen Tomac)

PMP
Eugen Tomac

Singurii cetăţeni care merită să beneficieze de o indemnizaţie specială pe viaţă sunt militarii români, foştii deţinuţi politici sau soţiile ori soţii militarilor români decedaţi în teatrele de operaţiuni, declară preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, notează Agerpres.

"Am argumentat de ce considerăm că singurii cetăţeni români care merită să beneficieze de o indemnizaţie specială pe viaţă sunt militarii români, foştii deţinuţi politici sau soţiile ori soţii militarilor români decedaţi în teatrele de operaţiuni. În rest, sistemul nostru de pensii trebuie ajustat, astfel încât cetăţenii sa beneficieze de pensii care să le asigure un trai decent", scrie miercuri Tomac pe pagina de Facebook.

El mai precizează că PMP a fost primul partid care a susţinut "fără reţinere că pensiile speciale sunt un furt".

"Am strâns sute de mii de semnături pentru a promova acest demers politic. Am depus o iniţiativă legislativă în acest sens. Am explicat de ce nu este corect să existe pensii speciale pentru primari şi parlamentari", afirmă Tomac.

Plenul Camerei Deputaţilor a dat, miercuri, vot favorabil proiectului de lege pentru modificarea şi completarea Legii 227/2015 privind Codul fiscal, care are ca obiect de reglementare instituirea unei taxe pe veniturile şi indemnizaţiile pentru limită de vârstă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.