Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sinisa Mihajlovic a primit titlul de Cetăţean de onoare al oraşului Bologna, fiind bolnav de leucemie

Gsp
Sinisa Mihajlovici

Antrenorul sârb Sinisa Mihajlovic a primit titlul de Cetăţean de onoare al oraşului Bologna, afirmând cu această ocazie că "destinul" a făcut să fie diagnosticat cu leucemie în timp ce lucra pentru echipa locală de fotbal, informează presa italiană, conform agerpres.

Mihajlovic a scris în recenta sa autobiografie că a avut două zile de naştere: una la Vukovar, pe 20 februarie 1969, iar cealaltă la Bologna, pe 29 octombrie 2019. Aceasta a fost data la care a primit un transplant de măduvă osoasă, după ce a efectuat două cicluri de chimioterapie şi a început recuperarea în urma unei forme agresive de leucemie.

"Destinul a făcut ca această boală să se manifeste în timp ce eram la Bologna, unde există unul dintre cele mai bune centre de cercetare a cancerului din lume. Şi Bologna a avut noroc că m-a chemat pentru a salva clubul de la retrogradare, deoarece am terminat pe locul 10 în acel sezon", a precizat antrenorul.

"Le spun tuturor: să nu vă fie ruşine dacă aveţi un moment dificil în viaţă. Şi acel moment face parte din viaţa voastră. Trebuie să învăţăm cu toţii că nu trăim în absenţa problemelor, ci trebuie să facem faţă problemelor", a adăugat tehnicianul sârb.

Mihajlovic a ţinut, totodată, să le mulţumească tuturor locuitorilor din Bologna care s-au mobilizat pentru a-i oferi sprijin în timp ce se lupta cu boala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.