Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație JENANTĂ pentru cel mai important om din Guvernul Viorica Dăncilă: Ce a făcut la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului - FOTO

Viorica Dăncilă a onorat, alături de mai mulți membri ai Guvernului, invitația Patriarhului Daniel de a fi prezentă la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului.

La slujbă a ajuns și cel mai important om al echipei lui Dăncilă. Toni Greblă, fostul judecător CCR, acum secretar general al Guvernului și prin mâinile căruia trec cele mai importante documente, a ajuns și el la sfințirea Catedralei. Însă, pentru că a venit pe la mijlocul ceremoniei, Greblă nu a mai avut loc.

Citește și: Ieșire furtunoasă a lui Oreste, după ultimele acuze care i se aduc! ‘Răspuns la mizerie’

Timp de mai multe minute, Greblă a fost ținut în picioare de organizatori. În cele din urmă, a fost nevoie ca un preot să își schimbe locul pentru ca șeful SGG să stea pe scaun. Chiar și asa, el nu a fost plasat pe primul rând, destinat celor mai importanți politicieni, așa cum a fost cazul miniștrilor și al șefului CCR, Valer Dorneanu. Greblă a prins un loc în margine, pe rândul 3.

Lângă Greblă a fost Mircea Dumitru, actualul rector al Universității București, fost ministru al Educației în Guvernul Dacian Cioloș, și unul dintre cei mai mari critici ai PSD. Cei doi s-au ignorat, fără să se salute când s-au întâlnit.

Citește și: Rareș Bogdan transmite un nou mesaj! Ce a spus acesta .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.