Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație INCREDIBILĂ într-un cunoscut municipiu: Un cartier a fost declarat zonă specială de siguranță publică, mascații patrulează pe străzi

Facebook
mascat

În România anului 2020, Poliția Română trebuie să instituie zone speciale pentru a-i proteja pe cetățeni de infractori. Așa se întâmplă în Hunedoara, unde conducerea Inspectoratului de Poliție Județean a decis declararea unui cartier din municipiul Petroșani, Colonie, ca zonă specială de siguranță publică. Polițiștii spun că nu este exclus, ca în caz de nevoie, în cartierul petroșănean să patruleze și echipaje de mascați.

Cartierul orașului Petroșani a ajuns în atenția poliției după ce acolo s-au înregistrat numeroase furturi, spargeri dar și încăierări între diverse familii. Autoritățile speră ca prin aceste măsuri să limiteze aceste incidente.Mai mult, în acțiunile de prevenție va fi implicată și poliția rutieră, informează TVR 1.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Dana Budeanu, o femeie care se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce’

De la sfârșitul săptămânii trecute, cartierul Colonie din municipiul Petroșani, fost cartier mineresc, a ajuns în atenția polițiștilor. Este vorba despre un cartier rău famat din cea mai mare localitate a Văii Jiului. Aici s-au înregistrat in ultima vreme un număr mare de furturi, spargeri, accidente rutiere, mașini incendiate dar și bătăi între diverse familii. Măsura dispusă de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara are rol de prevenție

Polițiștii de la Rutieră vor fi și ei în stradă. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, a vitezei excesive și a conducerii fără permis. Polițiștii spun că nu este exclus, ca în caz de nevoie, în cartierul petroșănean să patruleze și echipaje de mascați.

Citește și: Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.