Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC pentru unul dintre miliardarii planetei: A fost părăsit de soţie pentru fratele ginerelui lui Donald Trump

pinterest.com
Daria Jukova

Şoc pentru unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei. Acesta a fost părăsit de soţie pentru unul dintre apropiaţii preşedintelui SUA, Donald Trump. Roman Abramovici şi-a anunţat despărţirea de Daria Jukova, iar acum s-a aflat şi motivul.

Citeşte şi: Mihai Tudose, despre Sorin Grindeanu: 'L-am ajutat într-un moment'

Se pare că Daria l-a părăsit pe miliardar pentru Joshua Kushner, fratele mai mic al lui Jared Kushner, soţul Ivankăi Trump, şi consilier al preşedintelui SUA. Ştirea a traversat oceanul şi a fost preluată de tabloidele americane care au dezvăluit identitatea celui care , susţin jurnaliştii, i-ar fi furat inima soţiei miliardarului rus. Considerat unul dintre cei mai în vogă oameni de afaceri americani, Joshua Kushner se ocupă de investiţii în IT. Printre altele, acesta susţine un produs lansat de Jukova - platforma on-line destinată colecţionarilor Artsi, conform adevarul.ro.

Citește și: Dragoș Pătraru și Starea Nație pleacă de la Digi24! Cu ce altă televiziune a încheiat contract

Reprezentanţii familiei Kushner nu au confirmat informaţiile din presa americană, afirmând că între cei doi ar fi vorba doar de afaceri. Oficial, Joshua Kushner are o relaţie cu modelul Karlie Kloss, prietenă cu Jukova. Daria este prietenă cu Ivanka Trump şi se cunosc din 2014. Cele două femei sunt destul de apropiate având în vedere faptul că Daria Jukova a fost printre invitaţii la petrecerea privată organizată cu ocazia inaugurării preşedinţiei lui Donald Trump.

Citeşte şi: Seismologii sunt în alertă: Vrancea poate produce un cutremur de 8,1 pe Richter

“După zece ani de convieţuire, am luat amândoi dificila decizie de a ne despărţi. Vom rămâne în continuare prieteni, părinţi şi parteneri apropiaţi în proiectele pe care le-am demarat împreună. Ne-am luat angajamentul de a ne creşte împreună cei doi copii. Vom continua de asemenea să lucrăm la proiectele comune, Muzeul de Artă Contemporană Garage din Moscova şi Centrul Cultural New Holland din Sankt Petersburg”, au precizat cei doi într-o declaraţie de presă comună transmisă către AFP de către purtătorul de cuvânt al lui Roman Abramovici, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.