Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Șofer beat care a fugit de la locul unui accident l-a muşcat pe unul dintre polițiștii care încercau să-l imobilizeze

Agerpres
politia rutiera

Un bărbat a fost reţinut, joi, fiind acuzat de ultraj şi conducere sub influenţa alcoolului, după ce a provocat un accident în judeţul Vrancea, a plecat de la locul faptei, iar atunci când a fost găsit de poliţişti a demarat în trombă, fără a se supune somaţiilor. Atunci când a fost prins de oamenii legii, el a provocat scandal şi l-a muşcat pe unul dintre poliţişti, anunță news.ro.

Potrivit IPJ Vrancea, dispeceratul Poliţiei Municipiului Focşani a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, în municipiul Focşani.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit zona, fiind identificat la scurt timp de poliţişti.

În timpul legitimării, conducătorul auto a demarat în viteză, autoturismul pe care-l conducea fiind blocat la câteva străzi distanţă, la aproximativ 1 km.

Întrucât se manifesta agresiv şi nu coopera, poliţiştii au imobilizat bărbatul.

"Precizăm că acesta a opus rezistenţă, adresând injurii şi agresându-l fizic (prin muşcătură) pe unul dintre poliţiştii care intervenea", precizează IPJ Vrancea.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Având în vedere comiterea infracţiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, iar joi magistraţii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.