Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondaj CNMR-CURS: 36 la sută dintre români doresc unirea acum a Republicii Moldova cu România. 25 la sută se opun

romania mare

În urma unui sondaj realizat de CURS la comanda Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), românii au declarat în proporție de 36% că își doresc unirea imediată a Republicii Moldova cu România. Doar 24% dintre români se declară împotrivă.

Republica Moldova este de fapt România și unul dintre obiectivele noastre ca țară europeană, ar trebui să fie acela de reîntregire a națiunii române prin unirea celor două state românești.

În anul Marii Uniri, nu avem voie să uităm de teritoriile rupte din trupul țării. Ca istoric și vicepreședinte al unei organizații ce susține NAȚIUNEA română și POPORUL român, nu am cum să nu aduc aminte românilor că națiunea și poporul român, nu se limitează la România de astăzi. Cu toții avem obligația să-i aducem acasă pe frații noștri de peste tot”, a declarat Florian Bichir, istoric și vicepreședinte CNMR.

Unirea României cu Republica Moldova, cu Basarabia de fapt, nu este doar o normalitate istorică multimilenară, ci și o obligație frățească, un ideal pentru care fiecare trebuie să luptăm pașnic, dârz și frumos, românesc. Coaliția Națională pentru Modernizarea României cunoaște felul în care Unirea este deplinătatea unui popor dezlipit de o graniță vremelnică și luptă pentru Unire, fiind tot mai cunoscută în spațiul basarabean. Trăiască România Mare! ” a declarat Vasile Antonie Tămaș, vicepreședinte CNMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.