Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sondajul de 400.000 de EURO aruncat la gunoi de conducerea PNL. Se va face un alt sondaj pentru clarificări (SURSE)

antena3
orban-ludovic-pnl

Jocul nervilor în Partidul Național Liberal (PNL). În aceste zile trebuia anunțată oficial lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare în baza mega-sondajului făcut de liberali pe un eșantion foarte mare la un preț pe măsură (se vorbea de aproximativ 400.000 de EURO).

Totul însă a fost oprit. Oficial pentru că europarlamentarii PNL (membrii în Grupul PPE ) vor trebui să fie la Bruxelles pentru a o susține în Comisia LIBE și apoi la plen pe Laura Codruța Kovesi pentru a fi numită procuror european și asta mai ales după ce europarlamentarii maghiari si FIDESZ (partidul lui Viktor Orban și ei membri în PPE) au anunțat că nu o vor vota pe fosta șefă a DNA. NEOFICIAL pentru că rezultatele sondajului inițial nu au convenit conducerii și ”care nu a fost concludent și e deja foarte contestat în partid”. Prin urmare e în pregătire un nou sondaj care să facă lumină.

Vezi și: Cum votează românii pe regiuni și în funcție de rural/urban. PSD conduce autoritar în Muntenia și Moldova. PNL adjudecă Ardealul/ INFOGRAFIE

Amânarea va fi una destul de lungă... aproximativ 3-4 săptămâni susțin surse la vârful PNL pentru STIRIPESURSE.RO

Noua cercetare efectuată cu aceeași casă de sondare ar urma să ia în calcul capii deja știuți de listă ale competitorilor și astfel PNL să își calibreze potențialii capi de listă.

Neoficial s-a aflat că liberalii testează diferite variante de personaje din zona societății civile, presă sau zona de business care să tragă o listă liberală destul de seacă în personalități cu notorietate și favorabilitate națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.