Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sony anunță lansarea unui serviciu de streaming video

Recode
SONY

Producătorul japonez Sony va avea propriul serviciu de video streaming, cu o calitate a imaginii apropiată de discurile Blu-ray 4K.

Sony a anunţat că va lansa un serviciu de streaming video care, cel puţin la început, va fi disponibil doar pe televizoarele premium ale companiei - ca un o imbold în plus pentru achiziţionarea acestora, potrivit news.ro.

Citește și: OFICIAL - Lista bolilor care sunt PRIORITATE ZERO la vaccinarea anti-Covid-19

Serviciul Bravia Core va veni preinstalat pe modelele Bravia XR şi va include filme noi şi vechi produse de Sony Pictures.

Ceea ce reuşeşte să diferenţieze serviciul celor de la Sony (şi să contribuie, eventual, la creşterea vânzărilor de televizoare ale companiei japoneze) este calitatea imaginii.

Sony promite o calitate a imaginii echivalentă discurilor Blu-ray 4K, folosind o compresie aproape fără pierdere de calitate, pe care a botezat-o “Pure Stream”.

Conţinutul va fi difuzat la 80Mbps, ceea ce este impresionant, însă va necesita şi o conexiune serioasă la internet. Spre comparaţie, Netflix transmite conţinutul UHD la doar 15,6Mbps.

Librăria de conţinut va fi compusă, în momentul lansării, din peste 300 de titluri, unele dintre acestea în format IMAX Enhanced, pentru televizoarele compatibile.

Dincolo de abonamentul lunar, al cărui preţ încă nu se cunoaşte, clienţii vor primi 5 sau 10 credite, în funcţie de televizorul cumpărat. Un credit poate fi folosit pentru a viziona un film.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.