Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu îi amenință pe managerii companiilor din MT că vor fi evaluați: Toți vor trebui să fie buni în ceea ce fac, nu rapizi în a transmite CV-uri

Inquam Photos / George Calin
Sorin Grindeanu

Conducerile companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor vor fi evaluate profesionist, a anunțat marți Sorin Grindeanu, anunță Mediafax.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că pentru dezvoltarea infrastructurii românești este nevoie de manageri performanți la toate nivelurile.

El a anunțat că, în scurt timp, conducerea companiilor din coordonarea/subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii va fi evaluată profesionist.

Grindeanu precizează că doar cei care confirmă, pe criterii clare de performanță, vor mai putea ocupa funcții de conducere.

„Toți vor trebui să fie buni în ceea ce fac, nu rapizi în a transmite CV-uri. Iar această perioadă s-a încheiat și se va încheia la Ministerul Transporturilor. Se va intra pentru toate autoritățile și pentru toate companiile în această linie, astfel încât atât Consiliile de Administrație să aibă o stabilitate, recrutate fiind de o firmă de specialitate, cât și managementul la fiecare companie”, a declarat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.