Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorin Grindeanu revine în politică? Fostul premier rupe tăcerea după declarațiile lui Victor Ponta

ANCOM
Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu,fost premier, a explicat, pentru DC News, ce planuri are din punct de vedere politic, pe fondul zvonurilor lansate de Victor Ponta cu privire la o eventuală candidatură a sa la primăria Timișoarei. Sorin Grindeanu se declară foarte încântat de activitatea prezentă la ANCOM, unde este președinte, și a exclus posibilitatea ca zvonul lansat de Victor Ponta să fie adevărat.

„Se fac în iunie doi ani de când nu mai sunt în politică și nici nu mai am de gând. Nu este de actualitate acest zvon. Mai târziu vom vedea ce voi decide, însă acum nu intră în planurile mele. Îmi place ceea ce fac foarte mult. Este ceea ce am învățat în facultate. Lucrez într-un colectiv super ok. Sunt foarte multe provocări aici, la ANCOM. Este o instituție de top și sper să rămână așa", a spus Sorin Grindeanu pentru DC News.

Schimb de replici între Florin Iordache și Adrian Ursu pe suspendarea lui Iohannis: 'Aici este problema' / 'O văicăreală'

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat săptămâna trecută că a auzit un zvon privind o eventuală candidatură a fostului premier PSD Sorin Grindeanu la primăria municipiului Timișoara la alegerile din 2020.

"Am auzit şi eu zvonul acesta. Sorin Grindeanu este preşedintele ANCOM şi dacă va dori să candideze, trebuie să spună domnia sa. De la PSD cred că nu poate (să candideze, n.r.), pentru că l-au exclus din partid, dar nu cred că putem să vorbim noi despre aşa ceva. Dacă va dori să facă din nou politică, sunt convins că o va spune el", a spus Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.