Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sorina Matei, Cozmin Gușă și Rareș Bogdan se ceartă între ei din cauza PSD-ului

Sorina Matei i-a replicat la B1 TV lui Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, care o acuzase pe postul pe care-l deține că ar avea relații neprincipiale cu persoane retinute in Dosarul Microsoft. Sorina Matei a prezentat o serie de imagini care-i infatiseaza pe oamenii cheie ai Realitatii TV, Cozmin Gusa si Rares Bogdan, in compania unor fosti oficiali sau oameni de afaceri, unii dintre ei arestati, condamnati sau pusi sub acuzare penala.

Moderatoarea a anuntat ca-l dă în judecată pe Cozmin Gusa. Imediat după declarațiile Sorinei Matei, Rares Bogdan a amenintat ca va dezvalui dupa durul doi al prezidențialelor "din ce bani este platita Sorina Matei la B1 TV".

Scandalul dintre ei a pornit după o postare pe o rețea de socializare a Sorinei Matei în care critica invitarea, miercuri seara, la Realitatea TV de către Rareș Bogdan, a lui Dan Șova, de la PSD.

”Când îl văd pe Dan Șova la televizor aproape că am o senzație de rău. Refuz să-mi imaginez ce s-ar întâmpla dacă ne-am întâlni față-n față. 
Nu înțeleg sub nicio formă de ce acei ce se pretind a fi jurnaliștii invită toți infractorii în emisiuni.
Adică ce să-mi spună mie, telespectatorilor, oamenilor pe care îi respect și servesc unul ca Dan Șova, dublul urmărit penal al PSD numai pentru fapte de corupție? Să vorbească despre dreptate, despre cinste, despre morală, principii, despre cum se fură în țară? Păi un om care este acuzat de fapte de corupție, poate să dea lecții? Ce legitimitate are el? Ce îndrituire?
Poate să-mi explice cineva argumentat de ce Dan Șova e invitat în emisiuni? Că presupun că PSD n-a băgat pe nimeni pe gât ÎNCĂ, că există posibilitatea refuzului unui invitat și cred de asemenea că Dan Șova nu vine singur, nu dă năvală TREAZ SAU NU seara prin studiourile de televiziune.”, a scris Matei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.