Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soţia lui Alvaro Morata a postat insultele şi ameninţările primite pe reţelele de socializare după ce fotbalistul a egalat scorul în partida cu Italia

www.skysports.com
Chelsea Arsenal Morata

Alice Campello, soţia internaţionalului spaniol Alvaro Morata, a postat miercuri capturi de ecran cu insultele şi ameninţările contra familiei ei primite de la utilizatori ai Instragram, după ce atacantul lui Juventus Torino a egalat scorul în partida cu Italia, înainte ca semifinala turneului final al EURO 2020 să se decidă după prelungiri şi lovituri de departajare, transmite EFE.

Morata a readus egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 80, după ce Italia a deschis scorul prin Federico Chiesa (60). La lovituri de departajare, Morata a ratat însă, şutul său fiind respins de Gianluigi Donnarumma, iar Squadra Azzurra s-a impus cu 4-2, potrivit agerpres.ro.

''Sincer nu am suferit pentru niciunul din aceste mesaje, într-adevăr. Nu cred că depinde de faptul că sunt ''italieni'', dar sunt ''ignoranţi'', a scris Campello pe Instagram, după ce a publicat fotografii cu insultele fanilor italieni, care doreau moartea soţului ei şi a copiilor lor.

''Cu toate acestea, cred că dacă asta i s-ar fi întâmplat unei fete fragile ar fi fost o problemă. Sportul serveşte pentru a uni, nu pentru a elibera frustrarea voastră'', a adăugat soţia lui Morata.

Finala EURO 2020 se va juca duminică pe Wembley între Italia şi învingătoarea din semifinala de miercuri dintre Anglia şi Danemarca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.