Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soții moldoveni pe care Cornel Dinicu dă vina pentru incendiul de la Ferma Dacilor demască totul: Dezvăluiri uluitoare despre tragedie

Radu Pop
ISU
ferma dacilor

Soții moldoveni pe care Cornel Dinicu dă vina pentru incendiul de la Ferma Dacilor demască totul: Dezvăluiri uluitoare despre tragedie

Cei doi soţi despre care Cornel Dinicu spune că ar fi principalii suspecţi în cazul incendiului de la Ferma Dacilor au povestit ce s-a întâmplat, pentru Antena 3 CNN.

Deşi cei doi martori, soț și soție, din Botoșani, foști angajați la Ferma Dacilor au povestit în faţa anchetatorilor că au privit de la distanţă cum pensiunea se face scrum, aceştia se apără spunând că au fost cei care l-au ajutat pe Dinicu să stringă flăcările.

Mai mult, cei doi au declarat că sunt dispuşi să facă şi un test poligraf, aşa cum a cerut patronul de la Ferma Dacilor

Întrebat de ipoteza mâinii criminale, susţinută de patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu a arătat cu degetul spre doi angajaţi de ai săi, soţ şi soţie, angajaţi recent la pensiunea din Tohani.

Cu doar câteva zile înainte de incendiul în care opt oameni şi-au pierdut viata, celor doi soţi li s-ar fi spus că vor fi daţi afară. Deşi martorii au povestit că în noaptea tragediei aceştia au stat şi au privit cum ferma este mistuită de flăcări, bărbatul spune că el a fost cel care l-a ajutat pe Dinicu să stingă focul.

"Noi eram și supărați pentru că salariul meu s-a ars în cameră, îmbrăcăminte am rămas fără. Şi am zis că: ''de ce?'' A spus că: trebuie să plecați, dacă vedeți presa sus la barieră, să nu dați niciun detaliu.

Și în ziua respectivă am plecat. Ne-am dus la Botoșani. El ne-a dus la gară. Ne-am dus la Botoșani, ne-am întors înapoi ca să ne căutăm un loc de muncă aici. Nu cum se spune că noi am vrut să fugim în Germania. Dacă eram noi suspecții, noi eram plecați de mult", a spus unul dintre cei doi soți.

Cuplul din Botoşani vine cu o serie de acuzaţii

La rândul lor, cuplul din Botoşani vine cu o serie de acuzaţii. "Mașina aia care a venit și s-a întors înapoi. Una albastră, de Călăraşi, Tulcea. Nu știu. Suspectă. O mașină suspectă. Am auzit o femeie țipând, afară. Am ieșit afară exact cum eram îmbrăcată.

Și m-am dus și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Ea s-a uitat fix în ochii mei. Nu mi-a spus nimic. Da, era în palme de sânge. Pe față la fel. Și pe obrazul stâng era de fum, înnegrită. Între timp coboară soțul ei.

I-a spus doamna, deci soția, i-a spus să salveze cei doi copii care erau în cameră. A dat dânsa în el, a dat și soțul în ea. Deci acolo am văzut cum au dat reciproc", au spus angajații.

"Nu știu, se poate să fie avut, domnul Dinicu, dușmani"

Ambii exclud posibilitatea ca vinovatul să fie chiar Cornel Dinicu. "Cred că în momentul, în dimineața aceea, când s-a dat foc, cred că s-au și luat camerele imediat. Nu știu, se poate să fie avut, domnul Dinicu, dușmani".

Pentru a-şi doveni nevinovăţia cei doi soţi sunt dispuşi să meargă la testul poligraf, demers cerut deja de patrolul Fermei Dacilor. "Sunt de acord. Suntem de acord. Foarte sigur", au spus soții.

Anchetatorii iau în considerare în continuare şi varianta ca focul să fi fost pus. Însă, această ipoteză este clasată pe locul al treilea. Principalul motiv al izbucnirii incendiului rămâne o eventuală defecţiune la reţeaua de electricitate, spun procurorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.