Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolele cu public, reluate la Ateneul Român pe 27 mai: Concert Mozart dirijat de Christian Badea, primul eveniment

ateneul roman bucuresti

Filarmonica „George Enescu” anunţă două reprezentaţii ale unui concert simfonic cu public, pe 27 şi 28 mai, în care orchestra va fi condusă de Christian Badea, iar biletele sunt puse în vânzare pe site-ul instituţiei, anunță news.ro.

Dirijorul principal al instituţiei, maestrul Christian Badea, va conduce un program integral Mozart, avându-l ca solist pe reputatul pianist spaniol Josu de Solaun.

Programul concertului de săptămâna viitoare este alcătuit integral din compoziţii de Wolfgang Amadeus Mozart - Uvertura operei Flautul fermecat, Concertul nr. 21, în do major, pentru pian şi orchestră, KV 467, Simfonia nr. 41, în do major, KV 551, Jupiter.

„Aşteptăm cu drag şi nerăbdare reîntâlnirea cu publicul Ateneului, după o perioadă mult prea lungă. Odată cu primăvara, atât de frumoasă în Bucureşti, reînnoim şi bucuria de a reveni la muzică, la cultură, la viaţa normală. Vom începe cu Mozart, vom continua cu alţi compozitori, pe măsură ce restricţiile sanitare se vor ridica şi vom putea augmenta componenţa personalului orchestrei. Avem alături de noi solişti de mare talent. În concertele cu public de săptămâna viitoare va fi Josu de Solaun, câştigător al Concursului «George Enescu», un pianist binecunoscut publicului român. Aşteptăm publicul în număr din ce în ce mai mare în sala Ateneului în următoarele săptămâni”, a declarat Christian Badea.

Biletele pot fi cumpărate de la Ateneul Român sau online, de pe fge.org.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.