Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spectacolele 'Moby Dick', 'Familia Addams' şi 'Tom şi Jerry 3' se numără printre recomandările organizatorilor Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu

jurnalspiritual.eu
festival teatru sibiu

Spectacolele "Moby Dick", "Familia Addams" şi "Tom şi Jerry 3.0" se numără printre recomandările organizatorilor Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), care se va termina duminică seara, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Familia Addams" este spectacolul care poate fi văzut sâmbătă, de la ora 19.00, la Fabrica de Cultură.

""Familia Addams" excentrica familie, care la începutul anilor '˜90 cucerea publicul larg prin versiunea cinematografică omonimă, i-a inspirat pe Marshall Brickman, Rick Elice şi Andrew Lippa în crearea unei adaptări muzicale originale care revizitează universul Addams dintr-o perspectivă surprinzătoare. Producţia Teatrului Excelsior, în regia, coregrafia şi costumele lui Răzvan Mazilu va fi prezentată în 28 august, ora 19:00, la Fabrica de Cultură IACM Construcţii SA- UniCredit - Sala Faust", se arată în comunicatul celor de la FITS.

"Moby Dick", o producţie a Teatro dei Venti, inspirată de romanul lui Herman Melville, include decoruri de mari dimensiuni şi o echipă formată din 20 de artişti, actori, muzicieni, acrobaţi şi tehnicieni. Spectatorii FITS se vor întâlni cu artiştii italieni sâmbătă, la ora 21:45 şi duminică, la ora 21:15, în Piaţa Mare.

Publicul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este invitat duminică, de la ora 21.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional "Radu Stanca", la spectacolul "Tom şi Jerry 3.0", în regia lui Florin Piersic Jr., avându-i în distribuţie pe Marius Turdeanu, Ali Deac şi Florin Piersic Jr. "Este mai degrabă un film de acţiune pentru oameni mari. Este un text îndrăzneţ şi un spectacol pe măsură despre crimă şi "compasiunea care e cel mai mare duşman", destinat amatorilor de senzaţii tari şi, mai ales, de umor negru", recomandă cei de la FITS.

Întregul program FITS este disponibil pe www.sibfest.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.