Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sportivul Benny Adegbuyi a reuşit să ajungă până în marea finală a celui mai puternic turneu piramidal de 8 din istoria kickboxingului modern

Benny Adegbuyi Facebook.com
Benny Adegbuyi

Sportivul  Benny Adegbuyi a reuşit să ajungă până în marea finală a celui mai puternic turneu piramidal de 8 din istoria kickboxingului modern, fiind învins de marocanul Jammal Ben Sadik. Luptătorul român anunţă că este gata pentru un meci revanşă, de această dată nu într-o piramidă, ci într-un super fight, relatează Mediafax.

Benny a ajuns în finală după 6 reprize în sferturi şi semifinale, în timp ce Ben Saddik a avut o parte de tablou mai uşoară, câştigând rapid. Dacă Benny a petrecut aproape 18 minute în ring până la meciul din finală, Saddik a avut mai puţin de 4 minute.

"A fost un moment de neatenţie şi s-a întâmplat. Nu caut scuză, dar sunt convins că în viitorul apropiat va fi o revanşă între mine şi Ben Saddik, iar lucrurile nu vor mai sta la fel", a spus Adegbuyi pentru Pro Sport.

Citește și: Val de plecări de la Dinamo București. După Armando Cooper și jucătorul Jaime Penedo pleacă de la club

Finala turneului l-a dus pe Benny pe locul 2 în topul mondial Glory, fiind în continuare cel mai bine clasat român. Singurul luptător din ţară care se mai află în topul Glory la grea este Cătălin Moroşanu, aflat pe 10.

Benny a vorbit despre victoriile din sferturile de finală şi semifinale. "Arkadius a fost mai dur decât mă aşteptam. După ce a căzut prima oară, mi-am dorit să îl fac KO pentru a încheia mai repede, dar am terminat până la urmă după 3 reprize. A fost la fel şi cu Jhaffar. Ne-am mai întâlnit de două ori, l-am învins de fiecare dată. Acum a intrat mult mai hotărât şi a avut o tactică bună, probabil nu se aştepta la acel KO în ultimele secunde", a povestit Benny.

Interesant este faptul că Benny l-a învins de trei ori pe Jhaffar Wilnis, care însă la rândul lui l-a învins la rândul său de două ori pe Ben Saddik, câştigătorul piramidei. "Niciun meci nu seamănă cu celălalt", a precizat românul.

Mii de spectatori au fost prezenţi la Rotterdam pentru gala Glory, dintre care câteva sute au fost români prezenţi pentru a-l susţine pe cel mai bine cotat luptător din ţară. "Le mulţumesc pe această cale, a fost o bucurie pentru mine să văd câţi compatrioţi au venit să mă susţină", a continuat acesta.

Pentru Benny urmează o perioadă de pauză, iar până la următorul meci, vineri va fi prezent la Craiova pentru a urmări gala Dynamite Fighting Show în care vor lupta Cătălin Moroşanu şi Andrei Stoica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.