Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stațiunile de la munte, luate cu asalt de români pentru minivacanța de 1 Decembrie - Distracția de iarnă îi arde la buzunare: De la cât au pornit tarifele

bizbrasov.ro
brasov

Hotelierii de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov au vândut aproape toate locurile de cazare pentru minivacanța de 1 Decembrie. Prețurile au pornit de la 230 de lei pentru o cameră single și au depășit 700 de lei pentru o persoană într-o cameră dublă la 5 stele. Tarifele includ o masă festivă, scrie Mediafax.

Hotelierii din Poiana Brașov mai au foarte puține locuri pentru perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, deși au avut ofertele standard pentru această perioadă și nu au mizat pe oferte speciale.

Astfel, la un hotel de trei stele, gradul de ocupare pentru minivacanța de Ziua Națională este de 100%. Aici camera single costă 230 de lei pe noapte, camera dublă 260 de lei, tariful incluzând mic dejun, acces gratuit la spa și parcare gratuită. Tarifele pot fi negociate, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

La un hotel de 4 stele, un pachet de 3 nopți s-a vândut cu 880 de lei, în cameră dublă, cu mic dejun inclus.

„De aproximativ o lună nu mai avem niciun loc liber pentru perioada aceasta. Pachetul include și o cină festivă, dar și un program cu muzică românească”, a explicat reprezentantul hotelului.

La un alt hotel de 4 stele din Poiana Brașov, pentru perioada 30 noiembrie – 2 decembrie mai este doar o cameră single disponibilă.

Citește și: Vremea rea face ravagii în Capitală - 11 accidente rutiere au avut loc în ultimele ore

„Pentru această perioadă nu am avut oferte speciale, au fost cele standard. Tariful pentru o cameră standard este de 139 de euro pe noapte. Pentru cameră single este 129 euro pe noapte. Cu mic dejun inclus. Clienții vor beneficia de acces gratuit la spa, iar parcarea este gratuită”, a explicat reprezentantul unui alt hotel.

Prețurile cresc în cazul unui hotel de 5 stele, unde camera single pornește de la 100 de euro, iar cea dublă, de la 150 de euro. Un apartament se închiriază cu prețuri pornind de la 240 de euro.

„Gradul de ocupare pentru perioada aceasta este de aproximativ 90%”, a explicat reprezentanții hotelului de cinci stele.

La fel se întâmplă și în alte stațiuni, de pe Valea Prahovei. În Predeal, de exemplu, la un hotel de patru stele, tariful pentru pachetul de 1 Decembrie, care include 3 nopți de cazare este de 499 de lei de persoană. În pachet este inclusă și o cină festivă de 1 Decembrie. Și aici, camerele au fost rezervate cu mai multe luni în urmă, iar în prezent nu mai este nicio cameră disponibilă.

Un alt hotel din Predeal a vândut sejururi pentru 1 Decembrie începând de la 530 de lei de persoană pe noapte, iar un sejur în apartament standard costă 630 de lei de persoană pe noapte. Clienții se bucură de mic dejun, acces la spa, cină festivă de 1 Decembrie cu un program special de muzică tradițională. Gradul de ocupare este de 100%.

Cei care doresc să-și petreaca zilele libere la pensiuni în zona Bran-Moieciu trebuie să știe că prețurile pornesc de la 80 de lei pe noapte, fără mici dejun. Cu mic dejun, ofertele pornesc de la 250 de lei pe noapte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.