Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STENOGRAME din ședința ALDE. SCANDALUL a plecat de la locale. Cum a mișcat Tăriceanu/ AUDIO

tariceanu constantin

Scandalul din partidul condus bicefal de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin e departe de a se fi încheiat. Doar s-a mutat în justiție. În plan politic însă Daniel Constantin își menține funcția de co-președinte al ALDE, iar Tăriceanu și tabăra lui a marcat prin excluderea lui Constantin din Guvern.

Decizie FĂRĂ PRECEDENT a CCR în privinţa judecătorului care a avut curajul să critice OUG 13

Hans Klemm a ieșit de la întâlnirea cu Tudorel Toader: Ce au discutat despre Laura Codruța Kovesi

Toată lumea credea sau cel puțin așa s-a lăsat de înțeles din ALDE că disputele dintre cei doi au apărut pentru listele de la alegerile locale. Stenograme ședinței ALDE de ieri (26.03.2017) arăt ă un conflict care a mocnit de mult. Într-o intervenție în fața colegilor săi din cadrul Biroului Politic al ALDE, Daniel Constantin, a arătat că de fapt scandalul ar fi pornit de la refuzul lui de a asuma candidatura la Primăria Capitalei după ce în prealabil Tăriceanu anunțase în partid că va intra în luptă.

”Am obligația, măcar pentru mine personal, să clarific lucrurile. Aș vrea să vă povestesc ce s-a întâmplat cu ocazia alegerilor locale din 2016. A fost o așteptare foarte mare ca domnul Tăriceanu să candideze pentru funcția de primar general. În discuțiile personale pe care le-am avut, domnul Tăriceanu mi-a lăsat de înțeles că până la urmă va accepta. Eu știu că PSD a ezitat în această susținere și a dorit să aibă propriul candidat la funcția de primar general, dar asta e altă discuție. Cu trei zile înainte de termenul final, domnul Tăriceanu mi-a propus să candidez eu. Stimați colegi, nu am nicio ezitare să candidez nicăieri și nu aveam nicio ezitare, dar nu poți să vii cu trei zile înainte, când așteptarea opiniei publice era ca celălalt copreședinte să candideze la funcția de primar general. Asta a fost realitatea și am vrut doar să o clarific.” susține Daniel Constantin, co-președinte ALDE în stenograma intrată în posesia STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.