Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Steve Mathias: Un parteneriat pe termen lung cu România este absolut important pentru bunăstarea tuturor părților implicate

mediafax.ro
steve mathias

Un parteneriat pe termen lung cu România este absolut important pentru bunăstarea tuturor părților implicate, inclusiv pentru compania Bell, a declarat Steve Mathias, vicepreședinte în cadrul Bell, într-un interviu pentru Monitorul Apărării şi Securităţii, scrie Mediafax.

Steve Mathias, vicepreședinte pentru Dezvoltarea Afacerilor Militare Globale în cadrul Bell, vorbeşte, într-un interviu pentru Monitorul Apărării şi Securităţii, la summitul Inițiativei celor Trei Mări, despre proiectele din România ale gigantului american din domeniul industriei aerospațiale.

Reporter Mircea Olteanu: Aș dori să vă întreb despre ce oportunități oferă Inițiativa Celor Trei Mări companiei Bell?

Steve Mathias: Inițiativa Celor Trei Mări este un exemplu foarte bun de țări care se reunesc pentru a analiza modul în care putem îmbunătăți interoperabilitatea transatlantică, din perspectiva SUA. Ne oferă posibilitatea de a găsi modalități de a colabora, nu doar astăzi, ci și pe viitor, ne permite să avem șansa de a analiza ceea ce partenerii au nevoie pentru a-și păstra capacitățile, cum putem oferi această capacitate la cel mai mic cost, dar aducând cea mai mare valoare

Reporter Mircea Olteanu: Când estimați că se va efectua transferul de tehnologie pentru linia de producție Bell din România, de la IAR Brașov?

Citește și: Cauza morții lui Caravaggio a fost dezvăluită la peste patru sute de ani de la deces

Steve Mathias: Asta va depinde de ceea ce dorește Guvernul român, așa că acum suntem pregătiți să începem să lucrăm cu Guvernul român în legătură cu calea de urmat, acum avem o idee foarte bună despre aceasta, calendarul depinde de ceea ce Guvernul român dorește să facă.

Reporter Mircea Olteanu: Dumneavoastră, sau reprezentanții ai Bell, ați avut întrevederi, întâlniri recente, cu oficiali români, cum ar fi ministrul Mihai Fifor?

Steve Mathias: Avem un dialog constant cu oamenii din Minister (MApN, n.red.), sigur cu ministrul, căutăm oportunități așa cum a fost aceasta, și chiar și în viitor, când ministrul va vizita SUA.

Reporter Mircea Olteanu: Compania Bell vizează un parteneriat pe termen lung cu industria de apărare din România pentru fabricarea de elicoptere de transport și de atac?

Steve Mathias: Credem că un parteneriat pe termen lung cu România este absolut important pentru bunăstarea noastră, pentru Bell și pentru toate părțile, acordul guvern-guvern între guvernul SUA și România, precum și Bell. Da, vizăm un angajament pe termen lung de asambla și de a lucra cu companiile de aici, în mod particular IAR Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.