Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STIRIPESURSE.RO devine sursă oficială pentru cel mai citat site de statistici la nivel mondial

stiripesurse.ro afla primul

Worldometer, cel mai citat site de statistici la nivel mondial, citează STIRIPESURSE.RO pentru actualizarea datelor zilnice despre cazurile de COVID-10 în România. Site-ul prezintă situaţia la zi din fiecare ţară, cu număr de cazuri totale, cazurile noi, numărul deceselor şi alte statistici.

Worldometer este un proiect coordonat de o echipă internațională de cercetători și voluntari cu scopul de a face statisticile mondiale disponibile într-un format accesibil pentru o audiență largă din întreaga lume. Worldometer este deținut de Dadax, o companie independentă, fără afiliere politică, guvernamentală sau corporativă.

Worldometer a fost votat ca unul dintre cele mai bune site-uri de referință gratuite de către American Library Association (ALA), cea mai veche și cea mai mare asociație de biblioteci din lume.

Platforma a licenţiată de Conferința Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă (Rio + 20) şi BBC News. Worldometer este citat ca sursă în peste 10.000 de cărți publicate, în peste 6.000 de articole de reviste profesionale și în peste 1000 de pagini Wikipedia.

Wordometer face trimitere în statisticile de marţi, 17 martie, la articolul "CORONAVIRUS: 16 cazuri noi de coronavirus în România. Numărul total a ajuns la 184", publicat de STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.