Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STUPOARE Utilajele cu care se lucrează la Autostrada Moldovei au DISPĂRUT la 48 de ore de la inaugurarea operațiunilor de Ministerul Transporturilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam autostrada urabana A3

La doar două zile de la începerea lucrărilor la Autostrada Moldovei, anunțate cu surle și trâmbițe de PSD chiar în timpul protestului #șîeu la care au participat români din toată țara, utilajele de pe viitoarea autostradă din Moldova au dispărut.

"Uups, au dispărut toate utilajele de pe măreața ctitorie pesedistă, botezată „Autostrada Moldovei”, la nici 48 de ore de la așa-zisa începere a lucrărilor.

Da, toți știam că e o cacealma pesedistă, ca să contracareze mișcarea #șîeu, dar, băi...bicopitatelor, cât de greu era să anticipați că lumea va veni să facă poze și după ce pleacă ministrul Koock? Șmecheria asta, de tip sat Potemkin, a făcut-o și Ponta în 2012, când a inaugurat lucrările la gazoductul spre Ungheni, iar a doua zi nu mai era nici un utilaj, nici o țeavă, pe acolo.

Citește și: Protest la ÎCCJ în ziua în care Liviu Dragnea ar fi trebuit să fie audiat în dosarul DGASPC Teleorman

Până scăpăm de voi, singurul metru de autostradă construit în regiunea Moldovei va fi ăla făcut de Ștefan Mandachi.

UPDATE: Subprefectul de Bacău zici că se temeau să nu fure utilajele și le-au strâns la autobază. Poate are dreptate: sunt mulți pesediști în zonă, e periculos să lași ceva nesupravegheat...

UPDATE 2: Am adăugat un colaj foto făcut azi, duminică, 17 martie, de o publicație din Alba Iulia, care arată că pe Sebeș-Turda se lucrează în week-end", scrie protestatarul #rezist Florin Bădiță pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.