Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUA domină distribuția globală a ratei de hash Bitcoin după represiunea Chinei

marketwatch.com
aur bitcoin criptomonede

SUA reprezintă acum mai mult de o treime din activitatea totală de extragere a Bitcoin, Kazahstanul și Rusia devenind, de asemenea, locații importante.. În urma represiunilor cuprinzătoare ale Chinei împotriva activității miniere Bitcoin, Statele Unite au apărut acum ca națiune de frunte în ceea ce privește rata de hash.

Potrivit indicelui de consum al energiei electrice Bitcoin (CBECI), minerii bitcoin ( BTC ) din SUA reprezintă 35,4% din distribuția totală a ratei hash miniere globale BTC.

Datele CBECI arată, de asemenea, Kazahstanul (18%) și Rusia (11%) ca următorii mari centre miniere Bitcoin din afara Statelor Unite. Aceste trei națiuni au câștigat cote de piață semnificative ca urmare a interdicției miniere criptografice din China, conform cointelegraph.com

În iunie, Cointelegraph a raportat că BTC.com, unul dintre cei mai mari mineri chinezi de bitcoin, se mută în Kazahstan .

Poate de un interes deosebit este faptul că datele CBECI arată o rată de hash de 0% din China. Cu toate acestea, este posibil ca operațiunile miniere sub acoperire să fie încă în desfășurare, în ciuda interdicției.

Contabilitatea SUA pentru cea mai mare parte din distribuția globală a ratei de hash completează probabil migrația așteptată a minerilor est-vest după reducerea Beijingului.

În afară de represiunea din China, unitățile nord-americane de cripto-exploatare și-au îmbunătățit capacitatea cu adăugări semnificative la capacitatea lor hardware.

Minerii americani precum Argo Blockchain, Riot Blockchain, Marathon și mai multe comenzi au achiziționat comenzi mari de platforme miniere de la producători importanți precum Bitmain și MicroBT.

La începutul lunii octombrie, Cointelegraph a raportat că Riot Blockchain și-a triplat capacitatea de producție în 2021, cu 2.457 BTC extrase în această perioadă .

Locuri precum Texas și Ohio sunt, de asemenea, așteptate să găzduiască mega centre miniere de Bitcoin care vor crește și mai mult capacitățile de producție ale minelor criptografice americane.

După cum a raportat anterior Cointelegraph , BIT Mining a semnat recent un acord de joint-venture cu Viking Data Centers pentru a construi o instalație minieră Bitcoin de 85 de megawați în Ohio.

Extinderea spațiului minier american Bitcoin a văzut, de asemenea, mai multe companii care urmăresc o listare publică pe piețele bursiere americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.