Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suarez îl devansează pe Messi în topul celor mai buni marcatori din preliminariile pentru Cupa Mondială din America de Sud

AS English - Diario AS
Luis Suarez

Luis Suarez l-a devansat marți pe Lionel Messi în topul celor mai buni marcatori din preliminariile pentru Cupa Mondială din America de Sud, cu al 29-lea său gol, cu care a ajutat Uruguayul să învingă Chile cu 2-0.

Messi nu a reușit să înscrie în Ecuador, unde Argentina a remizat 1-1, confom Mediafax.

„O seară specială, un meci special, un tricou special și un gol", a scris Suarez pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care își ține în mână tricoul de la meci.

„Ce aș putea cere mai mult în momente unice și de neuitat pentru țara mea?".

Confederația sud-americană de fotbal a precizat că cele 29 de goluri ale lui Suarez au fost marcate în 62 de meciuri, cu două meciuri mai mult decât Messi, iar ultimul său gol a fost unul spectaculos, o foarfecă pe spate, de la patru metri, cu 11 minute înainte de final.

Federico Valverde a dublat avantajul Uruguayului în ultimele momente ale meciului pentru a consolida o schimbare remarcabilă de situație pentru echipa condusă de Diego Alonso.

Alonso l-a înlocuit pe Oscar Tabarez în decembrie anul trecut, după ce patru înfrângeri succesive au pus în pericol speranțele de calificare, iar de atunci și-a condus noua echipă la patru victorii consecutive.

Uruguay a terminat pe locul trei în grupa de calificare, în spatele Braziliei și Argentinei și înaintea Ecuadorului, care a ocupat al patrulea loc automat de calificare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.