Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Sunt o babă comunistă', spectacol cu public în Sala Mare a Teatrului Naţional din Timişoara

Agerpres
Teatrul Regina Maria de la Oradea

Teatrul Naţional din Timişoara programează sâmbătă, 24 octombrie, şi duminică, 25 octombrie, de la ora 19.00, spectacolul "Sunt o babă comunistă", scenariu de Călin Ciobotari după romanul omonim de Dan Lungu, în regia Antonellei Cornici.

Anunţul instituţiei vine ca urmare a faptului că nu au fost înregistrate cazuri de infectare cu coronavirus între membrii echipei artistice şi tehnice de scenă, şi nici în cea administrativă şi de producţie, potrivit news.ro.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID'

"În aceste condiţii, cu speranţa că indicele de infestare cu coronavirus va rămâne mai mic de 3 la mia de locuitori, Teatrul Naţional din Timişoara programează spectacolul cu respectarea măsurilor de prevenţie privind distanţa dintre spectatori la Sala Mare a Teatrului Naţional", se arată în anunţ.

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.tntimisoara.com sau de la Agenţiile Teatrului Naţional (Agenţia „Mărăşeşti”, str. Mărăşeşti nr. 2 şi Agenţia „Sala 2”, Parcul Civic), orar marţi - duminică, între orele 11 şi 19. Numărul de locuri este limitat în funcţie de normele de distanţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.