Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suntem la început de drum şi probabil încă n-am reuşit să aplicăm ce ni se transmite de pe margine, părerea lui Ianis Hagi despre 4-0 cu Norvegia

ianis hagi

Ianis Hagi a declarat, duminică, după meciul pierdut de naţionala României în faţa Norvegiei, scor 0-4, că nu aceasta este “faţa” primei reprezentative şi că probabil înfrângerile îi vor face pe el şi pe colegii săi să fie mai buni, potrivit news.ro.

“Este un rezultat la care nu ne-am aşteptat, dezamăgirea este mare, dar simt că nu asta este faţa echipei naţionale. Am prins din nou o zi mai puţin bună şi nu avem decât să ne uităm la următorul meci, suntem jucători de echipa naţională şi dacă stăm să ne plângem după fiecare meci.... Urmează meciul cu Austria şi trebuie să-l câştigăm. Jucăm acasă..  Noi suntem şi la început de drum cu noul selecţioner şi probabil că încă n-am reuşit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine. Supărarea este mare şi să nu zic vreo prostie la supărare. Probabil înfrângerile astea ne vor face mai buni şi vom învăţa din greşelile din meciurile acestea”, a spus Hagi la Pro X.

Citește și: DOSAR Mario, fiul fugar al fostului șef LPF, a fost rugat insistent de cunoscuți să nu se suie la volan cu aproape doi la mie alcool și cocaină în sânge

El a menţionat că naţionala nu a jucat bine “colectiv”, însă are jucători care pot să facă diferenţa. “Fotbalul este un sport colectiv şi jucători fac diferenţa. Noi colectiv nu am jucat bine. Individual... când colectiv nu joci bine individual nu poţi să dai randament. Îmi menţin părerea că avem jucători de calitate care pot să facă diferenţa”.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, scor 4-0 (2-0), pe stadionul Ullevaal din Oslo, de selecţionata Norvegiei, într-un meci din prima grupă a Ligii B din cadrul Ligii Naţiunilor.

Au marcat Haaland ’13, ’64, ’74 şi Sorloth ’39.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.