Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ de proporții - Magistratul care a luat decizia suspendării completurilor de cinci judecător e fost președinte CSM

ciocanel judecator

Magistrații Curții de Apel București au admis cererea lui Liviu Dragnea de a anula decizia ÎCCJ privind tragere la sorți a completurilor de 5 judecători din 9 noiembrie. Decizia nu e definitivă, însă instanța a decis suspendarea executării hotărârii ÎCCJ până la soluția finală.

Hotărârea Colegiului de conducere al ICCJ prin care a fost organizată, la începutul lunii noiembrie, o nouă tragere la sorți a Completurilor de 5 judecători, a fost suspendată decizia de joi a Curții de Apel București. Instanța a admis cererea formulată de Liviu Dragnea, prin avocata Flavia Teodosiu, și a a anulat hotărârea 137 din data de 8 noiembrie 2018. Decizia nu este definitivă, însă până la o soluție finală, executarea hotărârii este suspendată.

Magistratul care a luat decizia este Alina Ghica, fost președinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Alina Ghica este și unul dintre semnatarii protocolului încheiat între CSM şi SRI.

Citește și: Anunț - ȘOC: Klaus Iohannis și-a luat la revedere de la al doilea mandat: Ghinion, ghionion total (Daniel Dragomir) .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.