Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ TOTALĂ Victor Ponta SARE în apărarea lui Vlad Voiculescu: Numai NAZIȘTII și COMUNIȘTII judecă oamenii după ceea ce au făcut părinții lor

stiripesurse.ro
Ponta Pro Romania

Reacție surpriză. Victor Ponta, liderul PRO România, sare în apărarea lui Vlad Voiculescu, după ce în presă au apărut informații privind faptul că tatăl său a fost colaborator al Securității.

„Sunt deja câțiva ani de când greșeli sau păcate vechi ale unor membri ai familiei mele sunt scoase la suprafață și arătate lumii, la pachet câteodată cu mizerii și minciuni fără sfârșit. Toate din cauza mea și a implicării mele. Toate pentru a demonstra că “toți sunt/suntem la fel” și pentru a fi folosite ca intimidare. Ei, bine, nu. Nu suntem toți la fel. Vorbesc în numele meu”, a comentat Voiculescu.

Citește și: Comisia Națională de Prognoza anunță DEZASTRU pentru economia României, din cauza coronavirusului: exporturile vor SCĂDEA

 

La rândul său, Ponta a comentat situația pe Facebook.

“Este o vorba inteleapta din popor care ne spune ca nici un copil nu ar trebui sa plateasca pentru faptele parintilor..”

De data aceasta are dreptate Vlad Voiculescu- nu imi place persoana dar principiul este mai important : numai nazistii si comunistii judecau oamenii pentru ceea ce au facut parintii ( sau alte rude) !

Viata politica ne pune in situatii ciudate / nu imi place deloc ce face politic Vlad Voiculescu- asa cum nu sunt deloc de acord cu politicile PLUS / dar cred ca principiile sunt mai importante decat disputele politice / este o lectie pe care eu am invatat-o ; poate o invata si altii!", scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.