Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ludovic Orban orchestrează EXECUȚII în interiorul PNL: momente HALUCINANTE în ședința BEX

portalsm.ro
sah

Liberalii par mai preocupați de bătălia internă din partid decât de bătălia cu PSD sau cel puțin așa o arată episoadele din ultima ședința a Biroului Executiv, care a avut loc în weekend.

Citește și: BUBUIE nervii în PNL: Ludovic Orban îl amenință cu EXCLUDEREA pe senatorul Daniel Zamfir

Citește și: Daniel Zamfir, replică ACIDĂ pentru Ludovic Orban, după ce a fost amenințat cu EXCLUDEREA din PNL

Un prim episod s-a petrecut între Ludovic Orban și senatorul Daniel Zamfir. După ce Orban l-a amenințat cu excluderea, din cauza proiectului privitor la plafonarea dobânzilor, Zamfir a ridicat problema în cadrul ședinței, ne-au precizat surse liberale participante la ședință.

Daniel Zamfir a întrebat în ce măsură este ”deviaționist” și a cerut o dezbatere deschisă în cadrul Biroului Executiv asupra proiectului său de lege, însă Ludovic Orban a refuzat o confruntare directă: ”acest dosar nu se află pe ordinea de zi și nu va fi discutat astăzi”, ar fi replicat Orban, spre stupefacția lui Zamfir și a liderilor PNL din sală.

În spațiul public, a existat un schimb de replici între Ludovic Orban și Daniel Zamfir, iar liderul PNL chiar l-a amenințat cu excluderea pe senatorul liberal. Tocmai din acest motiv majoritatea liderilor PNL se așteptau ca în această ședință lucrurile să fie discutate.

Un al doilea episod care a tulburat apele în PNL i-a avut drept actori pe Ludovic Orban și Petre Roman. După ce Petre Roman a criticat prestația partidului în spațiul public, la începutul ședinței, echipa Orban a pus la cale o metodă de sancționare.

Chiar în timpul ședinței liberalii s-au trezit pe telefoane cu un mesaj prin care erau anunțați că liderul organizației de tineret a PNL, Mara Mareș, va propune excluderea lui Petre Roman de la ședințele PNL din cauză că este acuzat de crime împotriva umanității, în ”Dosarul Mineriadei”.

După ce Petre Roman a plecat de la ședință, Mara Mareș a luat cuvântul și a rostit poezia, însă efectul nu a fost cel scontat. Chiar dacă Ludovic Orban i-a ținut isonul și s-a întrebat retoric ”nu știu cine l-a adus la ședință pe domnul Roman?”, aplauzele din sală au lipsit.

În interiorul PNL începe un război cu implicații majore, iar Ludovic Orban va încerca să-și mazilească oamenii pe care îi consideră incomozi. Nu este exclus ca în perioada următoare să asistăm la voturi de excludere din PNL ale senatorului Daniel Zamfir și a lui Petre Roman, însă surse din PNL ne-au precizat că cei doi au parte de o susținere importantă în rândul parlamentarilor și în ciuda faptului că Ludovic Orban are de partea sa o sumă importantă de lideri, nu va fi tocmai facil războiul cu cei doi grei al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.