Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto | Detalii uluitoare de la accidentul în care a fost implicat redactorul-șef adjunct de la GSP: Jurnalistul ar fi mers cu viteză și nu sunt urme de frânare

Foto antena3.ro
accident bogdan stamatoiu GSP

SURSE | Detalii uluitoare de la accidentul în care a fost implicat redactorul-șef adjunct de la GSP: Jurnalistul ar fi mers cu viteză și nu sunt urme de frânare

Apar noi detalii de la accidentul în care a fost implicat Bogdan Stamatoiu, redactorul-șef adjunct de la GSP, jurnalistul care, miercuri, în jurul prânzului, a intrat cu mașina într-un stâlp, în Ilfov.

Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi plecat singur cu mașina și ar fi intrat în stâlpul de pe marginea drumului cu viteză mare.

În plus, se spune că acesta nu purta centură și nu au fost urme de frânare, ceea ce duce pe toată lumea cu gândul la o tentativă de sinucidere. Ancheta poliției va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în momentul accidentului.

„La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, este comunicatul poliției.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.