Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dragnea și Neacșu au înroșit telefoanele în PSD: liderii de organizații nu respectă ordinele liderului PSD

Inquam Photos, Octav Ganea
Dragnea Parlament

Scrisoarea Ecaterinei Andronescu, prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea și înlocuirea Vioricăi Dăncilă a tulburat serios apele în interiorul PSD și a dat naștere unui curent care i-a luat prin suprindere pe Liviu Dragnea și apropiații săi.

Citește și: Mihai Tudose FACE ORDINE - Ce solicitare are în scandalul momentului dintre Andronescu și Dragnea

Citește și: SURSE - Întâlnire decisivă între Dragnea și Andronescu: se pregătește EXCLUDEREA din partid. Telefoanele s-au ÎNROȘIT

De obicei, în momente de criză, Liviu Dragnea ordona, iar președinții de organizații se executau și săreau la gâtul celui care ataca conducerea partidului.

Surse din PSD ne-au precizat că Liviu Dragnea și secretarul general Marian Neacșu au dat telefoane în organizații și le-au cerut președinților să iasă cu atacuri împotriva Ecaterinei Andronescu. Ei bine, doar 5-6 lideri au ieșit la atac, restul încercând să se țină departe de acest război.

Mai mult decât atât, atât pe rețelele interne, cât și în public, mai mulți oameni importanți din PSD, printre care fostul premier Mihai Tudose și fostul președinte executiv, Niculae Bădălău, au dat mesaje prin care arătau că libertatea de exprimare nu poate fi îngrădită și cereau rezolvarea acestei probleme în interiorul PSD, nu în exterior, așa cum dorea Liviu Dragnea.

Acest episod ar putea avea ramificații foarte puternice în interiorul PSD. Ecaterina Andronescu s-ar putea dovedi o nucă foarte tare pentru Liviu Dragnea, cu aliați extrem de puternici în interiorul PSD și este foarte posibil ca liderul PSD să nu riște o confruntare deschisă, prin încercarea de a o exclude din partid.

Sursele noastre arată că, cel mai probabil, se va ajunge la o formă de suspendare a Ecaterinei Andronescu, adică un compromis făcut de Dragnea, care va aștepta vremuri un vânt favorabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.