Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: George Simion va decora personalități de marcă în cinstea a 4 ani de AUR! Un omagiu adus apărătorilor libertății și idealurilor românești / Foto

Radu Pop
decoratii AUR 1

SURSE: George Simion va decora personalități de marcă în cinstea a 4 ani de AUR! Un omagiu adus apărătorilor libertății și idealurilor românești"

La aniversarea a patru ani de la înființarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit unor surse din partid, președintele George Simion ar fi decis să aducă un omagiu deosebit unor personalități de marcă care s-au dedicat cu pasiune și curaj viața, apărării și promovării libertății și a idealurilor românești.

În cadrul ceremoniei care va marca 4 ani de activitate a Alianței pentru Unirea Românilor, vor fi acordate mai multe decorații .

Printre cei care vor fi decorați s-ar număra oameni care și-au dedicat viața luptei pentru valorile naționale, pentru libertate și identitate, contribuind astfel la consolidarea unui fundament solid pentru viitorul României.

Gestul liderului AUR reprezintă o mișcare politică inteligentă prin care acesta își arată respectul față de acești oameni.

Totodată, acest gest reprezintă o mișcare politică inteligentă din partea liderului AUR, prin care acesta își exprimă respectul față de acești oameni.

Faptul că acesta a ales, potrivit surselor AUR, să facă acest gest, lasă loc scenariilor față de o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor, aspect pe care președintele AUR, George Simion, nu l-a exclus până în acest moment.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.