Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Ludovic Orban încearcă să-l saboteze pe Traian Băsescu: Ce îi oferă PMP-ului ca să nu îl bage în cursa pentru București

Președintele PNL Ludovic Orban negociază cu Eugen Tomac un acord care îl elimină pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, din cursa pentru Primăria Capitalei. Pentru a-i consolida poziția lui Nicușor Dan în lupta cu Gabriela firea, Orban trebuie să scape de Băsescu, pentru că acesta ar rupe din voturile dreptei.

”Ar fi absurd să pierdem primăria din cauza PMP, dar Băsescu e imprevizibil. Nu va avea nimic de pierdut”, susţin surse din conducerea PNL pentru Adevărul. Dacă PMP va reuşi să treacă pragul electoral la alegerile parlamentare din decembrie, Ludovic Orban s-a angajat să ofere din nou funcţii pentru PMP, de la secretar de stat până la prefecţi şi şefi de instituţii judeţene. De asemenea, liderul PNL le-a promis celor din PMP că vor fi parteneri în viitoarele majorităţi de dreapta care se vor constitui în sectoarele Capitalei, prin urmare vor primi funcţii în eşalonul doi al administraţiei.

Citește și: Moment penibil pentru Nelu Tătaru la unitatea mobilă de Terapie Intensivă din Galați: ‘Ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat’

În schimb PNL cere ca la Primăria Capitalei, în locul lui Traian Băsescu să candideze un lider PMP mai puţin notoriu, care să rupă cât mai puțin din voturile lui Nicușor Dan. Ioana Constantin este numele cel mai des pomenit pentru a-l înlocui pe Băsescu în lupta pentru Primăria Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.