Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE S-a atins culmea politicii: moțiunea de cenzură dărâmă opoziția / Acuzații grele în frontul anti-PSD

majoritate

Reprezentanți ai USR, UDMR, PMP și minorități s-au întâlnit, marți, la Parlament, să discute despre „urgentarea” moțiunii de cenzură. Ce a ieșit însă este un mare scandal. La această oră, în loc să dărâme Guvernul, moțiunea de cenzură scindează chiar inițiatorii săi din opoziție.

Intalnirea de marti de la Parlament a venit la initiativa USR. Surse din opoziție au relatat STIRIPESURSE.RO ca PMP si UDMR sunt extrem de nervoase de faptul ca intalnirea a fost menita ca unele partide din opozitie sa isi faca imagine. „Este inacceptabil sa fie presa anuntata cand avem asemenea discutii. Daca vrei sa discuti serios, nu asa procedezi. Daca anunti si presa inseamna ca vrei sa iti faci imagine si atat. PNL nu a venit. Nu stim ce fac Ponta si Tariceanu, nu stim cand depune PNL motiunea, textul nu e gata. De ce ne mai vedem? Pentru imagine?”, au zis surse din UDMR și PMP. „PNL si USR se lupta care sa fie dirijorul”, au mai zis sursele citate. „Cu fiecare zi care trece PSD primeste timp. In 3 zile motiunea trebuia semnata, depusa”, au mai zis sursele citate.

In acest moment, motiunea de cenzura e departe de semnaturile necesare sa fie adoptata: PNL, USR, PMP, UDMR și circa 6-7 deputati ai minoritatilor se aliniaza 100% în spatele demersului. Făra ALDE si Pro Romania, demersul este sortit esecului.

Pe de alta parte, parlamentarii PNL au fost anunțați de la vârful partidului că liberalii nu au fost niciodată atât de aproape de intrarea la guvernare din 2017 încoace. Citește mai multe aici: SURSE Cad măștile în Parlament: culisele moțiunii de cenzură pentru răsturnarea Guvernului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.