Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Primarul general Dan 'DESCINDE' la PARCHET - A făcut o vizită scurtă la procurorul șef al PJS2, după SUSPENDAREA PUZ-ului din Sectorul 2 în februarie

Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a prezentat, vineri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 (PJS2), unde ar fi avut o întrevedere scurtă cu procurorul-șef al acestei structuri, afirmă pentru STIRIPESURSE surse judiciare.

Potrivit surselor citate vizita lui Nicușor Dan ar fi durat aproximativ zece minute și ar fi avut lor în jurul orei 11.45.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

Acestea nu au putut preciza motivul prezenței edilului Capitalei la unitatea de parchet dar au afirmat că acesta ar fi fost primit la cabinetul procurorul-șef al unității.

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan, oficiali ai PMB sau ai PJS2 nu a putut fi contactați până la momentul difuzării acestei știri pentru a oferi precizări privind vizita edilului la unitatea de Parchet.

Context

Vizita sa la unitatea de anchetă vine după ce, în 26 februarie, CGMB a suspendat o serie de PUZ-uri coordonatoare între care și cel pentru Sectorul 2 al Capitalei.

Citește și: BREAKING Fostul șef DIPI Gelu Oltean și 'prietena' sa, Vanessa, LUNGESC NEJUSTIFICAT dosarul 'Ayahuasca' - Avocat amendat cu o mie de lei pentru trei RECUZĂRI

PUZ-urile coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6 vor fi suspendate pentru o perioadă de un an, conform unor proiecte de hotărâre adoptate în şedinţa de vineri a Consiliului General al Capitalei cu 29 de voturi "pentru" şi 23 "împotrivă".

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a formulat amendamente în urma cărora a fost modificată forma iniţială a proiectului, care prevedea suspendarea pentru o perioadă de trei luni.

După votul obţinut pe cele cinci proiecte, Nicuşor Dan s-a declarat mândru că este susţinut de PNL şi USR.

"Este un moment de cotitură pentru ceea ce înseamnă devoltarea oraşului. Vreau să mulţumesc consilierilor PNL şi USR, să îi felicit că au rezistat ameninţărilor din această săptămână.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ de colegii lor jandarmi - Liderul Viorel Șeicaru a fost TURNAT de un COLEG de FAPTE la judecător

Sunt mândru că sunt susţinut de această majoritate. În sfârşit Bucureştiul este condus de o autoritate publică. Autoritate publică înseamnă cineva care reprezintă cetăţenii şi luptă pentru ei", a declarat Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.