Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - S-a SPART conducta în PNL: încă doi deputați migrează din partid

Traseism_politic

S-a spart conducta în PNL și se pleacă din partid pe bandă rulantă. Balul a fost deschis de europarlamentarul Ramona Mănescu și continuat de senatorul Vergil Chițac, amândoi plecați din cauza nemulțumirilor față de actuala conducere a PNL.

Citește și: Demisie BOMBĂ din PNL: un greu al partidului a DEMISIONAT

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la Inspecția Judiciară: Raportul în cazul procurorului Portocală, publicat

Plecările nu se opresc aici. Surse liberale ne-au precizat că încă doi deputați sunt pe picior de plecare, nemulțumiți fiind atât de actuala conducere centrală, dar și din cauza unor conflicte în filialele județene.

Sursele noastre susțin că prima plecare ar putea fi cea a deputatului Mihai Doru Oprișcan. Acesta este nemulțumit de conducerea centrală, iar în urma ultimelor alegeri din PNL a fost marginalizat de conducere.

De asemenea, la capitolul plecări PNL l-ar putea contabiliza și pe deputatul Eusebiu Pistru. Acesta nu este în cele mai bune relații nici cu cei din conducerea centrală, nici cu cei din conducerea locală. Deputat de Arad, Pistru este într-un război deschis cu Gheorghe Falcă, cel care domină autoritar partidul în zonă.

Despre Pistru, presa a scris că ar putea trece la PSD, înaintea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. El a confirmat că a avut o ”întâlnire privată” cu Liviu Dragnea, însă în cele din urmă a rămas alături de PNL.

În ultima perioadă se pare că tensiunile din partid s-au acutizat, odată cu acțiunile în forță ale lui Ludovic Orban, iar Eusebiu Pistru este decis să părăsească PNL.

Intrați în Parlament cu un scor dezastruos la parlamentare, liberalii pierd oameni pe bandă rulantă. În aceste condiții, vocea PNL în Parlament va deveni din ce în ce mai firavă, iar șansele de guvernare scad simțitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.