Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Se pregătește o ciocnire majoră PSD - Pro România la alegerile locale

La nivel declarativ, PSD și Pro România militează pentru o alianță de centru-stânga. Surse din ambele formațiuni au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că este greu de crezut în acest moment că se va merge cu candidați comuni la alegerile locale, cel puțin nu pe o scară largă.

Surse din Pro România spun că social-democrații ar vrea să-i păcălească și se arată dornici de o alianță nu ca să se realizeze acest lucru, ci pentru ca Pro România să pice în plasă, să se culce pe o ureche și să nu își întărească organizațiile pentru locale pentru o luptă ca partid de sine stătător.

Social-democrații, de partea cealaltă, spun că cei din Pro România au pretenții nerealiste la candidaturi și că nu ratează nicio ocazie să critice PSD, astfel că o alianță este tot mai greu de realizat.

De asemenea, surse din Pro România au mai declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că în acest moment o asociere cu PSD este riscantă pentru partid și Pro România nu trebuie să fie văzut ca „brelocul” nimănui, mai ales că ALDE nu a avut un destin prea fericit după asocierea cu PSD.

Nu s-a intrat pe un drum fără întoarcere și lideri din ambele partide continuă să discute despre o colaborare, dar PSD și Pro România se pregătesc în același timp să candideze separat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.