Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Surpriză de PROPORȚII pe listele de parlamentare la PNL

Liberalii își definitivează listele pentru alegerile parlamentare, iar primul hop este cel pentru Diaspora. PNL va depune lista de semnături pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Central, iar la pachet va fi depusă și lista pentru parlamentarii de Diaspora.

La capitolul semnături, cei de la PNL vor depune peste 700.000, acesta fiind scorul la ultima centralizare, care s-a făcut la finalul săptămânii. Este posibil ca, luni, la ultima centralizare, să fie mai mult de 700.000 de semnături.

Surpriza majoră vine la listele pentru Diaspora. Surse din conducerea PNL ne-au precizat că deputatul Mihai Voicu va deschide lista la Camera Deputaților, iar Viorel Richard Badea va deschide lista la Senat.

Totodată, trimiterea lui Mihai Voicu în Diaspora poate arăta o tendință de schimbare majoră pe listele PNL din București. După cum vă informam, în urmă cu câteva zile, liderii PNL așteaptă un răspuns de la Dacian Cioloș, iar dacă acesta dă un semnal de apropiere de liberali, atunci listele la București vor fi curățate de politicenii cu greutate, dar care au și un trecut controversat în spate.

Citește și: SURSE - Mutări ȘOC în PNL: greii politici sunt scoși de la centru

Citește și: SURSE - Cioloș s-a DECIS: data la care va face marele ANUNȚ

Lista pentru Diaspora va fi validată în BPN-ul PNL, care va avea loc, luni, de la ora 12.00, iar de la 14.30 acestea vor fi depuse la BEC, împreună cu listele de semnături de susținere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.