Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Un senator DEMISIONEAZĂ din ALDE, după ce i-a atacat pe Chițoiu și Tăriceanu

congres ALDE

Este agitație mare pe scena politică, iar în Parlament demisiile se țin lanț. Senatorul ALDE, Iriza Scarlat, și-a înaintat demisia din ALDE, după ce a intrat în conflict cu ministrul Energiei, Anton Anton, dar și cu liderii partidului, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Chițoiu.

Citește și: BUBUIE nervii în partidul lui Tăriceanu: Senator ALDE cere demisia propriului ministru. Atac DEVASTATOR la Chițoiu

Surse din ALDE ne-au precizat că Iriza Scarlat și-a depus demisia la partid. Demisia din grupul ALDE nu devine efectivă până ce aceasta nu va fi citită și în plenul Senatului.

Iriza Scarlat a explicat că ALDE este condus, de fapt, de către Daniel Chițoiu, Călin Popescu Tăriceanu fiind doar de fațadă.

”N-au decât să se supere. Dacă se supără Chițoiu, e jale! Ăla taie și spânzură la ALDE, ăla este conducătorul partidului de facto. Domnul Tăriceanu este un om elegant, dar domnul Chițoiu este cel care conduce. Ce să-mi facă Chițoiu, să-mi ia boii de la bicicletă? Dacă mă dau afară din partid, asta este, ce, mă dă Chițoiu afară din casă?”, a declarat Iriza Scarlat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.