Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de mașini abandonate, ridicate de polițiștii locali de pe domeniul public în Sectorul 5 (Foto)

Facebook
masini abandonate

Continuăm să facem ordine pe străzile din Sectorul 5 astfel că în ultimele două luni, au fost ridicate de către Direcția Generală de Poliție Locală Sector 5 și de către proprietari, un număr de 250 autovehicule fie abandonate pe arterele de circulație fie mașini fără stăpân, anunță Primăria Sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că, pentru revendicarea autovehiculelor ridicate de polițiștii locali, proprietarii au la dispoziție 10 zile în vederea depunerii documentației necesare, iar autovehiculele nerevendicate vor  trece de drept în proprietatea unității administrativ-teritoriale libere de orice sarcini.

IMPORTANT! Refuzul proprietarului sau al deținătorului legal al vehiculului de a se conforma somației aplicate de către agenții Direcției Generale de Poliție Locală constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 la 2.000 lei.

Acțiunile de ridicare a mașinilor abandonate, conform Legii nr. 421/2002, vor continua și in perioada următoare, având deja un număr de 400 de dosare cu procedură finalizată! Cetățenii Sectorului 5 pot semnala prezența pe domeniul public a vehiculelor abandonate la adresa de email primarie@sector5.ro sau la numărul de telefon 021.313.14.31.

Să avem cât mai multe străzi libere în #Sectorul5!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.