Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sylvain Bruneau ameninţă naţionala de tenis fete a României: Obiectivul nostru este să luptăm pentru fiecare punct

antena3.ro
tenis

Căpitanul nejucător al Canadei, Sylvain Bruneau, a declarat, miercuri, că este încântat de primirea de la Cluj-Napoca, el subliniind că obiectivul echipei sale este să lupte pentru fiecare punct în întâlnirea cu România din Cupa Federaţiei.

"Totul este foarte impresionant la Cluj, arena, suprafaţa de joc, felul în care am fost primiţi. Am avut arena la dispoziţie doar pentru noi luni şi marţi, pentru că echipa României nu a venit şi se vor aduna cinci zile în total. Avem un oponent puternic, România, care joacă acasă, în faţa propriilor fani. Noi avem o echipă tânără, iar întâlnirea cu România este parte din procesul ca jucătoarele noastre să devină mai complexe. Ele sunt oricum foarte competitive. Obiectivul este să luptăm pentru fiecare punct, să ne focusăm pe efort, pe tot ce putem obţine pas cu pas. Am înţelesc că Simona Halep s-ar putea să nu joace, dar şi aşa România are echipă competitivă, cu jucătoare în top 100. Nu am primit informaţii oficiale de la UTF privind situaţia lui Halep, dar aşa am înţeles", a declarat Bruneau.

El a vorbit şi despre Bianca Andreescu, jucătoare canadiene cu origini române: "De când am venit Bianca a fost un ghid foarte bun pentru noi. Chiar aseară am ieşit la un restaurant, am gustat bucătăria tradiţional românească şi ne-am simţit foarte bine. Bianca este încântată să joace în ţara natală, îi place România, se simte bine aici şi vine în fiecare an".

Bruneau a mai declarat că nu a stabilit încă jucătoarele care vor evolua, dar până vineri va lua o decizie. Partida va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în 10 şi 11 februarie. Învingătoarea din această întâlnire va juca, în aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.