Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tafic rutier blocat pe DN7, la Călineşti, în urma unui accident

Obiectiv.net
Accident Ialomița

Traficul rutier a fost blocat total, sâmbătă dimineaţa, pe DN7 în localitatea Călineşti, după ce un autocamion a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Accidentul s-a produs pe DN7, la Călineşti, la kilometrul 216+50 de metri.

"Conducătorul unui autocamion ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune. Traficul este blocat total", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Şoferul autocamionului a rămas încarcerat în urma impactului şi a fost deblocat de pompieri.

Citește și: Fostul senator Gigi Chiru, cercetat pentru luare de mită încă din 2014, ar putea scăpa de acuzații - DNA încearcă a doua oară clasarea dosarului său

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Tot pe DN7 sâmbătă dimineaţa a mai avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism. Este vorba de un accident produs în localitatea Blidari, unde un autoturism a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit frontal un autocamion.

"Un bărbat de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Vâlcea - Argeş, ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit frontal un autocamion ce circula regulamentar, cauza probabilă fiind oboseala la volan. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului", au mai informat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.