Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 20 de ani, reţinut după ce a intrat în casa unei femei de 66 de ani şi a violat-o

huffingtonpost.co.za
catuse

Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut, după ce a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 66 de ani dintr-o localitate din Vrancea şi a violat-o.

''La data de 24 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat din Păuneşti cu privire la faptul că în noaptea precedentă un bărbat a pătruns, fără drept, în locuinţa unei femei de 66 de ani, din localitate. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit şi faptul că, în cursul nopţii de 23/24 mai, în timp ce femeia de 66 de ani se afla la domiciliu, în locuinţa sa a pătruns un localnic de 20 de ani, care, prin ameninţare şi prin folosirea forţei fizice, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta'', informează luni IPJ Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Persoana vătămată a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Vrancea pentru examinare, fiind constatat faptul că nu necesită zile de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol, în care se continuă cercetările pentru întregirea probatoriului şi luarea măsurilor legale.

Bărbatul urmează să fie prezentat marţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.