Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Vâlcea reținut de polițiști după ce și-a agresat concubina care avea un ordin de restricție împotriva lui

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 27 de ani din Bălceşti a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a agresat fosta concubină, deşi avea interdicţie să se apropie de ea, în urmă cu cinci zile aceasta obţinând de la autorităţi ordin de protecţie provizoriu, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit agerpres.ro.

Citeste si Judecătorii explică de ce i-au câștig de cauză lui Liviu Dragnea în cazul completurilor de 5 - ÎCCJ făcut exces de putere

Potrivit acestora, incidentul s-a petrecut luni seara, femeia agresată fiind cea care a anunţat telefonic că fostul iubit a intrat peste ea în casă şi ameninţă că o bate.

"În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, identificându-l pe tânărul de 27 de ani, iar din cauza comportamentului violent, poliţiştii au procedat imediat la imobilizarea şi încătuşarea tânărului şi conducerea acestuia la sediul poliţiei. În fapt, tânărul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul curţii locuinţei, iar cu o cărămidă a spart geamul uşii de la intrare, a pătruns în interiorul casei şi a început să facă scandal, să adreseze ameninţări cu acte de violenţă, în cele din urmă agresând-o fizic pe mama fetei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea ordinului de protecţie provizorie, el urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Bălceşti, cu propunerea de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.